top of page
ARA_4128.jpg

Daniel Randskov

Direktør 

Daniel har ansvar for strategi og salg. Han elsker også at finde på nye idéer og projekter, så vi forbliver relevante, og han er altid åben for nye partnerskaber.

TO BRØDRE

ÉN VISION

At skabe mindeværdige oplevelser på vandet er visionen, og den har har drevet os igennem fantastiske projekter, relationer og partnerskaber.  

ARA_4119.jpg

Alex Randskov

Produkt- og logistikchef

Alex er produktudvikleren, der omsætter idéerne på tegnebrættet til rigtige tømmerflåder. Ved events er han manden med overblikket, der sørger for at alt falder i hak.

Image by Jack B

Ansvar

Vi tager ansvar ved, at vores produkter og projekter først og fremmest skabes ud for rammer, der skaber sikkerhed og tryghed. Dernæst tager vi ansvar ved hjælp af en bæredygtig model, hvor vi anvender partnerskaber og ny teknologi der passer på naturen i havneområderne.

Image by Javier Allegue Barros

Fælleskab

Vi arbejder med fællesskab ved at inkludere borgere, aktører, kunder og erhvervsdrivende, fordi vi ved, at flere hjerner tænker bedre end én, og fordi projekter kan løftes højere i fællesskab. På den måde kommer fællesskab og ejerskab til at gå hånd i hånd. 

Image by Karsten Winegeart

Gensidig værdi

Fordi et partnerskab er bedst, når begge vinder på det, arbejder vi altid med gensidig værdi, både når det er et partnerskab med en virksomhed, og når det er et partnerskab med naturen.

Vi har mange samarbejdspartnere med stærke kompetencer, som er med til at løfte os, ligesom vi med et innovativt koncept hjælper til at løfte dem. Vi tager gensidig værdiskabelse seriøst og har derfor gode referencer i alt fra små foreninger til etablerede virksomheder til store kommunale institutioner. Vi kan også skabe værdi for dig - (næsten) alt kan lade sig gøre!

... og mange flere.
Vi er altid åbne for idéer til projekter og nye samarbejder, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. 

bottom of page