Gratis

Plads til 4 pax med bagage

Sikkerhedsveste ombord

Kan kun tilgås med båd

Maksimal hygge

Vi tester Det Flydende Shelter - bliv en del af fælleskabet

Det Flydende Shelter testes i 6 uger (uge 18 - 23) med henblik på at gøre det permanent efterfølgende.

Der åbnes for booking for to uger af gangen for at sikre, at folk som opdager projektet lidt senere, også kan nå at booke. 

U18 + 19: Alt er booket. Aflyste tider gives videre i facebookgruppen.

U20 + 21: Alt er booket. Aflyste tider gives videre i facebookgruppen.

U22 + 23: Booking åbner 23/5 kl. 18.00

Vi har skabt en fællesskab i facebookgruppen "Det Flydende Shelter", hvor mere end 5.000 naturglade københavnere viser deres opbakning til projektet. I gruppen deler gæster billeder fra deres oplevelse, og vi deler vigtig information om projektet og åbning for booking, og hvis der opstår ledige tider. Så kom vær med!

WC

TOILET

Havnen er ikke et toilet! På Circle K 200 meter vest er der et kunde-toilet, og på flåden er der et felttoilet, man selv skal tømme. Projektet lukkes hvis der  besørges i vandet.  

MAD

Det er naturligvis tilladt at tilberede mad på Det Flydende Shelter, men vær venlig at anvende stenflisen så vi beskytter trægulvet mod varme og madfedt.

FEST

Det Flydende Shelter er tiltænkt afkobling med dem du holder af. Det er derfor ikke en flydende terrasse, som du kan inviterer vennerne ud på for at feste højlydt.

MUSIK

Af hensyn til naboer og de andre brugere af havnen er det ikke tilladt at medbringe en stor højtaler og spille højt musik.

AFLYSNING

Der er stor efterspørgsel på Det Flydende Shelter. Hvis du ønsker at aflyse, beder vi dig gøre det i så god tid som muligt, så vi kan give tiden videre til andre. 

Vi iværksatte Det Flydende Shelter for at gøre vandet mere tilgængeligt for byens borgere og turister, som skulle kunne booke en gratis overnatning på vandet med plads til fire personer. Første testperiode blev iværksat i samarbejde med Sharing Copenhagen, By & Havn og Refshaleøens Ejendomsselskab. 

Projektet ville kunne lade sig gøre uden disse tre partnere. En stor tak til dem.

En særlig tak skal lyde til Seniorrådgiver i Sharing Copenhagen, Jacob Hartmann, for at tro på os og på projektet og guide os i svære tider. 

Sharing Copenhagen har støttet projektet økonomisk i første og anden testperiode. 

Ja, det har vi også spurgt os selv et par gange i processen, men svaret er virkeligheden ret enkelt:

 

Vi er bidt af at flytte oplevelser og aktiviteter - der er velkendt på land - ud på vandet. Og via nye, sikre og mindeværdige oplevelser vil vi vise potentialet i Københavns havn, og samtidig inspirere andre til at tænke skævt og innovativt. Vi vil vise, hvad der er muligt i vore dage, og har man en vision og et ønske, skal man gå benhårdt efter det.

Hele verden skriger på forandring og nye tiltag, og samtidig er FNs Verdensmål i dag på alles læber. Det Flydende Shelter er vores bud på at tænke nyt. Ved at fortælle den gode historie om et shelter på vandet, er der måske en sandsynlighed for, at der bliver lyttet til de spørgsmål, vi samtidig stiller:

 

Kan vi tilbyde oplevelser i nærmiljøet, så vi reducerer brændstof til udenlandsrejser?

 

Hvad gør vi i en verden med stigende vandstande, forurenet vand, spild ved madproduktion og efterspørgsel på CO2-neutrale energikilder? Kan Det Flydende Shelter været en del af løsningen?

 

FN her defineret mange Verdensmål, og hvilke taler vi så ind i? Sandheden er, at vi ikke ved det endnu, men vi er igang med at undersøge det, og projektet udvikler sig sammen med dig. Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at læse vores oprindelige pressemeddelse ved lanceringen i September 2019 samt vores manifest for Det Flydende Shelter.

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du gode idéer, er vi altid klar på en snak.

CPH RAFT ENTERTAINMENT
Fafnersgade 7, st tv

2200 København N

info@cphraft.com
CVR: 40379886

© 2020 by CPH RAFT ENTERTAINMENT