For at sikre en god oplevelse for alle, har vi her beskrevet de vilkår, der skal sikre en god oplevelse for dig, os og alle som bruger havnen. God læsning.  

Det Flydende Shelter

- Gratis overnatning på vandet i København

 • Tømmerflåde, kapacitet og service:
  - Det Flydende Shelter måler 4 x 6 meter, og er indrettet med et naturshelter med plads til 4 personer inkl. bagage, og et indhegnet soldæk. 
  - Det Flydende Shelter er forankret til et fast punkt og kan ikke sejl.
  - Det er gratis at booke en overnatning i Det Flydende Shelter.
  - En booking varer fra kl. 12.00 middag til kl. 12.00 middag næste dag. Lejer kan checke ind efter kl. 12.00 og skal checke ud senest kl. 12.00 næste dag.  
  - Der vil ikke være personale fra Cph Raft Entertainment på Det Flydende Shelter under opholdet.

   

 • Placering og transport til shelter:
  - Det Flydende Shelter er forankret i vandet ud for Frederikskaj 8, 2450 København SV.
  Det Flydende Shelter kan ikke tilgås fra land. Lejer er selv ansvarlig for transport.
   

 • Sikkerhed:
  - Der er redningsveste ombord til fire personer samt en førstehjælpskasse.
  - Man må ikke overnatte eller opholde sig i længere tid alene på Det Flydende Shelter. Dette er hensyn til vores gæsters sikkerhed, da der skal være minimum én person til at ringe efter hjælp, hvis en nødsituation opstår.  
  - På væggen i sheltret er der opsat en manual til at håndtere nødsituationer og der monteret på væggen en håndholdt pulverslukker som kan anvendes i tilfælde af brand.

 • Toilet, faciliteter og god opførsel:
  Toilet: Havnen er ikke et toilet - hverken til "nr. 1" eller "nr. 2". Der er et felttoilet på Det Flydende Shelter, som man folder ud og isætter en pose, som man tager med sig ved hjemrejse. Derudover er der et almindeligt kundetoilet på Circle K 200 meter Sydvest. Adfærd som ikke respekterer dette tolereres ikke, og det vil påvirke projektets fremtid.
  Mad: Der må tilberedes mad på stenflisen på gulvet, for at beskytte træet mod varme og madfedt. Trangia og gasgrill er tilladt. Det er ikke tilladt at anvende kulgrill.
  Alkohol: Det Flydende Shelter er ikke et fartøj, så der er ikke en promillegrænse som ved andre båd/bil. Dog er god og rolig opførsel en nødvendighed for at projektet kan fungere i havnen blandt naboer og andre brugere.
  Musik: Det er ikke tilladt at spille høj musik, fordi det vil være til gene for andre. Bemærk at lydbølger kan rejse langt over vand.
  Fest: Det Flydende Shelter er ikke en terrasse, man må holde højlydt fest på, da det vil være til gene for naboerne
  Husdyr: Det er tilladt at medbringe husdyr op til en mellemstor hund i størrelse, såfremt der ryddes op efter den.

 • Ansvar:
  - Lejeren påtager sig det fulde ansvar og kan stilles til ansvar, hvis tømmerflåde, shelter og udstyr ikke tilbageleveres i samme stand som ved udlejningens start.
  I tilfælde af større skader på tømmerflåde, shelter eller andet udstyr er lejer forpligtet til at betale en selvrisiko på op til DKK 4.000.
  Al ophold på tømmerflåderne er under eget ansvar, og Cph Raft Entertainment kan ikke stilles til ansvar for skader på personer eller personlige ejendele.

Den Flydende Stue

- Tømmerflåde med motor og plads til12 personer

 • Tømmerflåde, kapacitet og service:
  - Den Flydende Stue lejes på timebasis.
  - Den Flydende Stue måler 2,5 x 4 meter og er indrettet med to bænke, et bord, et lille indhegnet soldæk, og en elektrisk drevet motor.
  - Der må max. være 12 personer ombor
  d på Den Flydende Stue, inkl. kaptajn hvis det tilkøbes. 
  - Lejer kan vælge at afhente og aflevere Den Flydende Stue gratis i Sluseholmen i Sydhavnen, eller kan tillkøbe at afhente og aflevere på Islands Brygge.
  - Lejer kan tilkøbe kaptajn.

 • Alkoholpolitik:
  - Der gælder samme alkoholpoltik på vandet, som på vejen: føren af fartøjet må ikke have en alkoholpromille på mere end 0,5 %.

  - Der må medbringes maks. 2 genstande pr. person, eller én almindelig flaske vin eller lignende (750 ml) pr. 2 personer. Hele flasker ren sprut må ikke medbringes.

 • Musikpolitik:
  - Det er tilladt at have sin egen lille Bluetooth-højttaler med på Den Flydende Stue, men større anlæg og højttalere som f.eks. en Soundboks må ikke medbringes af hensyn til andre, der bruger eller bor ved havnen.

 • Afbestilling og ombooking
  - Lejer afbestiller ved at sende en mail til info@cphraft.com med hele navnet og tid for reservation. 

  - Afbestiller lejer senest 24 timer før reservationen starter, refunderes det fulde beløb minus et administrationgebyr på 50 DKK.
  - En reservation kan ombookes gratis såfremt den ombookes senest 24 timer før reservation starter.
  Afbestiller lejer mindre end 24 timer før reservationen starter, refunderes pengene ikke.
   

 • Aflysning af Cph Raft Entertainment:
  Cph Raft Entertainment forbeholder sig retten til at aflyse sejladsen helt frem til udsejlingstidspunktet i tilfælde af vejrforhold, der gør ophold på tømmerflåden umulig, farlig eller på anden måde vurderes uhensigtsmæssig af Cph Raft Entertainment. I sådan et tilfælde refunderes det fulde beløb.
   

 • Forsinkelser:
  Afleverer lejer Den Flydende Stue for sent, har udlejer ret til at afregne lejer for en ekstra time.
  - Udlejer er ikke erstatningspligtig i tilfælde af aflysning af udlejning pga. vejrforhold, manglende fartøj grundet tyveri, uforudsete tekniske problemer eller lignende. Leje og eventuelt depositum tilbagebetales naturligvis i disse tilfælde.
  Ved leje af Den Flydende Stue påhviler det lejer at give besked til udlejer i tilfælde af forsinkelser efter lukketid. Sker dette ikke, og udlejer skønner, det er nødvendigt at sætte en efterlysning i gang, pålægges udgifter for dette til lejer.

 • Ansvar:
   - 
  Lejeren påtager sig det fulde ansvar og kan stilles til ansvar, hvis fartøj, motor og udstyr ikke tilbageleveres i samme stand som ved udlejningens start.
  I tilfælde af større skader på båd, motor eller andet tilbehør er lejer forpligtet til at betale en selvrisiko på op til DKK 4.000.
  - I tilfælde af påsejling af både, der ligger til kaj eller sejler, er det lejerens ansvar og pligt at tage kontakt til ejeren af den påsejlede båd og afklare eventuel erstatning.
  Al ophold på tømmerflåderne er under eget ansvar, og Cph Raft Entertainment kan ikke stilles til ansvar for skader på personer eller personlige ejendele

Øvrige Vilkår

 • Udlejer kan til enhver tid nægte eller afbryde udlejning, hvis det skønnes, at det er uforsvarligt at udleje, eller hvis ovenstående regler ikke overholdes.

 • Tømmerflåderne må ikke anvendes til kommercielt brug uden tilladelse fra Cph Raft Entertainment.

 • Alle priser er inkl. moms.

 • Vi modtager dankort, visa, mastercard, American Express kredit og debit kort. 

 • Det fulde beløb for de valgte oplevelser/varer trækkes forud, ligeså snart købet gennemføres. Det er dog muligt at afbestille, hvilket du kan læse mere om under afbestillingspolitik.

 • Det påhviler lejeren, at båden sejles i henhold til søfartens gældende regler.

 • Der må ikke sejles forbi Operaen. Tømmerflåden må aldrig efterlades uden opsyn, medmindre det er aftalt andet med udlejer.
   

 • Hold altid så god afstand som muligt til andre både.

 • Vi opfordrer alle til at have redningsvest på under sejladsen. Redningsveste må ikke benyttes til badning.

 • Der må ikke smides affald i vandet.

CPH RAFT ENTERTAINMENT
Fafnersgade 7, st tv

2200 København N

info@cphraft.com
CVR: 40379886

© 2020 by CPH RAFT ENTERTAINMENT