For at sikre en god oplevelse for alle, har vi her beskrevet de vilkår, der skal sikre en god oplevelse for dig, os og alle som bruger havnen. God læsning.  

Den Flydende Stue

- Tømmerflåde med motor og plads til 12 passagerer og en kaptajn

 • Opdatering af vilkår, juli 2020: 
  - Fra den 1. juli 2020 vil der medfølge kaptajn fra Cph Raft Entertainment på alle udlejninger. Der pålægges ikke kunden meromkostninger for den medfølgende kaptajn. Der arbejdes på at kunder kan få lov at sejle selv snarest muligt.  
    

   

 • Ansvar i forbindelse med at sejle selv:
  - Lejeren er den person, der er angivet som ansvarsperson i forbindelse med booking. Aldersgrænsen er 18 år og lejeren må ikke overskride promillegrænsen på 0,5. Lejeren er den eneste, som må styre fartøjet, og er således ansvarlig for Den Flydende Stue, samt ansvarlig for passagerernes sikkerhed og for sikker navigation i havnen.  
  - Lejeren påtager sig det fulde ansvar og kan stilles til ansvar, hvis fartøj, motor og udstyr ikke tilbageleveres i samme stand som ved udlejningens start.

  I tilfælde af større skader på båd, motor eller andet tilbehør er lejer forpligtet til at betale en selvrisiko på op til DKK 4.000.
  - I tilfælde af påsejling af både, der ligger til kaj eller sejler, er det lejerens ansvar og pligt at tage kontakt til ejeren af den påsejlede båd og afklare eventuel erstatning.
  Al ophold på tømmerflåderne er under eget ansvar, og Cph Raft Entertainment kan ikke stilles til ansvar for skader på personer eller personlige ejendele

 • Tømmerflåde, kapacitet og service:
  - Den Flydende Stue lejes på timebasis.
  - Den Flydende Stue måler 2,5 x 4 meter og er indrettet med to bænke, et bord, et lille indhegnet soldæk, og en elektrisk drevet motor.
  - Der må max. være 12 personer ombor
  d på Den Flydende Stue, inkl. kaptajn hvis det tilkøbes. 
  - Lejer kan vælge at afhente og aflevere Den Flydende Stue gratis i Sluseholmen i Sydhavnen, eller kan tillkøbe at afhente og aflevere på Islands Brygge.
  - Lejer kan tilkøbe kaptajn.

 • Alkoholpolitik:
  - Der gælder samme alkoholpoltik på vandet, som på vejen: føren af fartøjet må ikke have en alkoholpromille på mere end 0,5 %.

  - Der må medbringes maks. 2 genstande pr. person, eller én almindelig flaske vin eller lignende (750 ml) pr. 2 personer. Hele flasker ren sprut må ikke medbringes.

 • Musikpolitik:
  - Det er tilladt at have sin egen lille Bluetooth-højttaler med på Den Flydende Stue, men større anlæg og højttalere som f.eks. en Soundboks må ikke medbringes af hensyn til andre, der bruger eller bor ved havnen.

 • Afbestilling og ombooking
  - Lejer afbestiller ved at sende en mail til info@cphraft.com med hele navnet og tid for reservation. 

  - Afbestiller lejer senest 24 timer før reservationen starter, refunderes det fulde beløb minus et administrationgebyr på 50 DKK.
  - En reservation kan ombookes gratis såfremt den ombookes senest 24 timer før reservation starter.
  Afbestiller lejer mindre end 24 timer før reservationen starter, refunderes pengene ikke.
   

 • Aflysning af Cph Raft Entertainment:
  Cph Raft Entertainment forbeholder sig retten til at aflyse sejladsen helt frem til udsejlingstidspunktet i tilfælde af vejrforhold, der gør ophold på tømmerflåden umulig, farlig eller på anden måde vurderes uhensigtsmæssig af Cph Raft Entertainment. I sådan et tilfælde refunderes det fulde beløb.
   

 • Forsinkelser:
  Afleverer lejer Den Flydende Stue for sent, har udlejer ret til at afregne lejer for en ekstra time.
  - Udlejer er ikke erstatningspligtig i tilfælde af aflysning af udlejning pga. vejrforhold, manglende fartøj grundet tyveri, uforudsete tekniske problemer eller lignende. Leje og eventuelt depositum tilbagebetales naturligvis i disse tilfælde.
  Ved leje af Den Flydende Stue påhviler det lejer at give besked til udlejer i tilfælde af forsinkelser efter lukketid. Sker dette ikke, og udlejer skønner, det er nødvendigt at sætte en efterlysning i gang, pålægges udgifter for dette til lejer.

Øvrige Vilkår

 • Udlejer kan til enhver tid nægte eller afbryde udlejning, hvis det skønnes, at det er uforsvarligt at udleje, eller hvis ovenstående regler ikke overholdes.

 • Tømmerflåderne må ikke anvendes til kommercielt brug uden tilladelse fra Cph Raft Entertainment.

 • Alle priser er inkl. moms.

 • Vi modtager dankort, visa, mastercard, American Express kredit og debit kort. 

 • Det fulde beløb for de valgte oplevelser/varer trækkes forud, ligeså snart købet gennemføres. Det er dog muligt at afbestille, hvilket du kan læse mere om under afbestillingspolitik.

 • Det påhviler lejeren, at båden sejles i henhold til søfartens gældende regler.

 • Der må ikke sejles forbi Operaen. Tømmerflåden må aldrig efterlades uden opsyn, medmindre det er aftalt andet med udlejer.
   

 • Hold altid så god afstand som muligt til andre både.

 • Vi opfordrer alle til at have redningsvest på under sejladsen. Redningsveste må ikke benyttes til badning.

 • Der må ikke smides affald i vandet.

CPH RAFT ENTERTAINMENT
Fafnersgade 7, st tv

2200 København N

info@cphraft.com
CVR: 40379886

© 2020 by CPH RAFT ENTERTAINMENT