Daniel

 

Direktør 

Daniel har ansvar for strategi og salg. Han elsker også at finde på nye idéer og projekter, så vi forbliver relevante, og han er altid åben for nye partnerskaber.

Daniel@cphraft.com 

Fredrik

Marketingchef

Fredrik er vores marketing-, presse- og SoMe ninja. Han spreder budksabet, og fortæller den gode historie. Har du hørt om os, er den nok på hans kappe.

Fredrik@cphraft.com 

Rune

Teknologi- og sikkerhedschef

 

Rune er vores techie, der sørger for at alt går sikkert, smart og fornuftigt til. Han sørger for at vi er en moderne teknologisk virksomhed med fokus på bæredygtighed.

 

Rune@cphraft.com 

Alex

Produkt- og Logistikchef

Alex er produktudvikleren, der omsætter idéerne på tegnebrættet til rigtige tømmerflåder. Ved events er han manden med overblikket, der sørger for at alt falder i hak.

Alex@cphraft.com 

Københavns vandarealer indeholder et fantastisk potentiale til sjove, smukke og mindeværdige oplevelser og events. Vi - og vores kunder - ved at tømmerflåder kan opfylde det potentiale. Du kan leje tømmerflåder i København af os til dit event. Vi sørger for din sikkerhed, så du kan fokusere på at hygge dig. 

Ansvar

 Vi tager ansvar ved, at vores produkter og projekter først og fremmest skabes ud for rammer, der skaber sikkerhed og tryghed. Dernæst tager vi ansvar ved hjælp af en bæredygtig model, hvor vi anvender partnerskaber og ny teknologi der passer på naturen i havneområderne. 

Fælleskab

Vi arbejder med fællesskab ved at inkludere borgere, aktører og erhvervsdrivende, fordi vi ved, at flere hjerner tænker bedre end én, og fordi projekter kan løftes højere i fællesskab. 

Gensidig værdi

Fordi et partnerskab er bedst, når begge vinder på det, arbejder vi altid med gensidig værdi, både når det er et partnerskab med en virksomhed, og når det er et partnerskab med naturen. 

Vi har mange samarbejdspartnere med stærke kompetencer, som er med til at løfte os, ligesom vi med et innovativt koncept hjælper til at løfte dem.

Vi tager gensidig værdiskabelse seriøst og har derfor gode referencer i alt fra små foreninger til etablerede virksomheder til store kommunale institutioner. Vi kan også skabe værdi for dig - (næsten) alt kan lade sig gøre!

Københavns_kommune_logo.png
Kulturhavn Festival 2019.png

og mange flere...

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du gode idéer, er vi altid klar på en snak.

CPH RAFT ENTERTAINMENT
Fafnersgade 7, st tv

2200 København N

info@cphraft.com
CVR: 40379886

© 2021 by CPH RAFT ENTERTAINMENT